Herbalancerings-massage

Met de herbalanceringsmassage gun je jezelf een rustpunt in je (drukke) leven.

Lichaam en geest worden voortdurend blootgesteld aan stress. Spanningen uit het dagelijkse leven, maar ook verdriet, pijn en ziekte vergen heel veel energie en kunnen je uit evenwicht brengen.

Tijdens deze streelzachte massage met een neutrale olie, komen je lichaam en geest tot rust, glijden spanningen van je af en kan je je weer open stellen voor nieuwe energie.

Deze massage is, omwille van haar zachte aanrakingen, uitermate geschikt voor mensen die een kankerbehandeling krijgen/kregen of mensen met een chronische aandoening.

Er wordt rechtstreeks op de huid gemasseerd maar er wordt op geen enkel moment druk uitgeoefend.

Kies voor de formule 'Magnolia' en gun jezelf een uur lang zachte aanrakingen en liefdevolle strelingen. Sluit je graag af met een rustig gesprek en een tasje thee, kies dan voor de formule 'Lotus'.

Praktisch

  • Deze massage gebeurt direct op de huid.
  • Het hele lichaam wordt gemasseerd.
  • Een behandeling duurt 60 minuten.
  • Er wordt gebruik gemaakt van een neutrale olie.

Tarief

  • Formule 'Magnolia' (60 minuten): € 60
  • Formule 'Lotus' (80 minuten): € 75

Therapeut

Liesbeth Leemans

Deze massages worden gegeven door Liesbeth Leemans.

Liesbeth studeerde in 2000 af als gegradueerde verpleegkundige maar kwam bij toeval in de verzekeringswereld terecht. Tot ze in 2013 het roer opnieuw helemaal omgooide en als case manager aan de slag ging in UZ Leuven, Gasthuisberg. Een beslissing waar ze nog geen seconde spijt van heeft gehad…

Liesbeth maakt deel uit van een multidisciplinair team dat vrouwen begeleidt, die tijdens hun zwangerschap, een kankerdiagnose krijgen. Vanuit haar sterk empathische vermogen weet ze dat, naast goede medische zorg, emotionele ondersteuning ontzettend belangrijk is. Luisteren, samen stil zijn, zorgen en angsten delen, opnieuw dromen …

Liesbeth ervaart elke dag opnieuw hoeveel een warme hand op de schouder of een zachte streling over de rug betekent voor die andere. Om hier nog meer betekenis aan te geven, volgde ze de opleiding ‘massage van mensen met kanker’. Deze massage is uiterst geschikt voor mensen die een kankerbehandeling ondergaan/ondergingen, maar is ook een weldaad voor iedereen die houdt van streelzachte aanrakingen.