Pilates

Pilates is een trainingsmethode die begin vorige eeuw werd ontwikkeld door Joseph H. Pilates.  De Pilates oefeningen zijn er in de eerste plaats op gericht om de regio van de onderrug, buik, bekken en bilspieren te versterken. Op die manier ontwikkelt men een sterk “centrum”, wat J. Pilates het “Powerhouse” noemde, van waaruit de rest van het lichaam kan aangepakt worden.

Het is een effectieve en veilige trainingsmethode die door iedereen kan beoefend worden, ondanks het fysieke niveau of eerdere bewegingservaring. De Pilates methode is een uniek systeem van spierversterkende en versoepelende oefeningen.

De voordelen van Pilates training zijn talrijk: een juiste lichaamshouding, een soepele rug, een vrijere ademhaling, stabiliteit, sterke en soepele spieren, zonder spierpijn of blessures.

Coach

Flora Vanderweij

Tijdstip

Vanaf 08-01-2018 wekelijks

  • op maandag van 19.15 uur tot 20.15 uur 

De precieze data vind je in de kalender.

Ruimte

Yogazaal

Praktisch

Draag

  • losse, gemakkelijke kleding

Eet niet te veel of te zwaar vlak voor de les.

Tarief

Voor de resterende lopende lessen tot de Paasvakantie: contacteer La RiPoSa

Voor de reeks van 11 lessen van na de Paasvakantie tot de zomervakantie: € 132

Inschrijving

Inschrijven kan je

  • via e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
  • via telefoon op 0474 87 42 42

Je inschrijving is definitief na betaling van het volledige bedrag op rekening BE81 3630 3934 1624 met vermelding van je naam en de activiteit.